Sucuk Ekmek Partisi

Okul Bahçesinde Sucuk Ekmek Keyfi!

Bugün öğrencilerimiz okul bahçesinde düzenlenen keyifli bir etkinlikle bir araya geldi. Okul yönetimi tarafından organize edilen "Sucuk Ekmek Şöleni" öğrencilere unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşattı.

Etkinlik kapsamında, okul bahçesine kurulan stantlarda öğrencilere sıcacık sucuklu ekmekler ikram edildi. Sucukların közde pişirilip, taze ekmekle buluştuğu bu lezzet şöleninde öğrenciler, arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir gün geçirme fırsatı buldu.

02.01.2024 122

Okul Bahçesinde Sucuk Ekmek Keyfi!

Okul yöneticileri etkinliği, öğrenciler arasında dayanışmayı artırmak ve güzel bir atmosfer oluşturmak amacıyla düzenlediklerini belirttiler. Ayrıca, etkinliğin sosyal etkileşimi artırdığı ve öğrenciler arasında olumlu bir enerji yarattığı gözlemlendi.

Öğrenciler, sucuk ekmeklerini yiyerek hem doydu hem de güzel bir gün geçirdi. Etkinlik, okulun sosyal etkinlikleri arasında öne çıktı ve öğrenciler arasında büyük ilgi gördü. Gelecek etkinliklerde de benzer organizasyonların düzenleneceği belirtildi.

Bu lezzetli etkinlik, öğrencilerin okulda bir araya gelip eğlenmelerine ve birbirleriyle daha yakın ilişkiler kurmalarına fırsat tanıdı. Okul, öğrencileri arasındaki dayanışmayı artırmaya devam ederek, eğitim ve sosyal yaşantıyı bir araya getirmeye devam edecek gibi görünüyor.

Etkinliği düzenleyen Müdürümüz Özcan KARDEŞ e ve Emeği geçen herkese öğrencilerimiz adına çok teşekküe ederiz.

02-01-202402-01-202402-01-202402-01-202402-01-202402-01-202402-01-202402-01-202402-01-2024