OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı daha önceki planlanan tarihte yapılamadığından  01 Aralık 2023 Cuma günü saat 13:30’da, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz yemekhanesinde  yapılacaktır.

29.11.2023 92

Sayın Velimiz,

Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı daha önceki planlanan tarihte yapılamadığından  01 Aralık 2023 Cuma günü saat 13:30’da, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz yemekhanesinde  yapılacaktır.

Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan, Vakıf Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımının olacağı bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

GÖKALP YAPRAK                                                 A. ÖZCAN KARDEŞ
                  Okul- Aile Birliği Başkanı                                                  Okul Müdürü

GÜNDEM  :

1-      Açılış, toplantı yeter sayısının tespiti.

2-      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3-      Divan  Kurulunun Oluşturulması. (1 Başkan, 2 Yazman)

4-      Okul Aile Birliği Başkanının konuşması.

5-      Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA'ya sunulması.

6-      Denetle Kurulu Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA'ya sunulması.

7-      Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve divana sunulması.

8-      Yeni Yönetim Kurulunun Seçimi. (5 Asil, 5 Yedek)

9-      Yeni Denetleme  Kurulunun Seçimi. (1 Asil, 1 Yedek)

10-   2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Tahmini Bütçenin Görüşülmesi ve Onaylanması.

11-  Dilek ve Temenniler- Kapanış.